Bij A Zwart Autoservice kunt u ook terecht voor uw periodiek onderhoud. Heeft u een occasion gekocht en wilt u die na laten kijken? Of is uw personenauto, bedrijfsauto,
oldtimer of hobbyauto weer toe aan een kleine of grote beurt? 

Na een bezoek aan A Zwart Autoservice kunt u voordelig en veilig de weg weer op.

Het schiet er vaak bij in en u denkt er wellicht nog niet aan met de koude wintermaanden voor de deur, maar ook uw aircosysteem behoeft onderhoud. Eens in de twee jaar vervanging van de filterdroger en het op peil houden van het koudemiddel voorkomt dat u van het voorjaar van een “warme kermis thuis komt”.

Niet alleen persoonlijk ongemak van het rijden in een te warme auto voorkomt u door tijdig onderhoud, ook verzuring van de olie, het ontstaan van schimmels en het algeheel minder functioneren van uw klimaatbeheersing.

Of het nu dus gaat om een APK voorkeuring of een algehele check van uw (nieuwe) auto, tijdig professioneel onderhoud is van groot belang voor de verkeersveiligheid en zo ook uw
veiligheid. Auto’s met een regelmatige onderhoudsgeschiedenis gaan beduidend langer mee, bovendien voorkomt preventief onderhoud hoge reparatiekosten.